MENÜ NYIT
MENÜ ZÁR
Parkfenntartás

Cégünk 1990. óta végez zöldfelület fenntartást az ország különböző területein. Megrendelőink között szerepelnek önkormányzatok, nagyvállalatok, intézmények, magánszemélyek. Szolgáltatásunk a zöldfelület fenntartás minden részterületére kiterjed, ezért a szervezeti felépítésünket úgy alakítottuk ki, hogy minden feladat ellátására megfeleljünk.

fenntartásFőbb parkfenntartási szolgáltatásaink:

  • közterületek fenntartása
  • intézménykertek fenntartása
  • lakóparkok fenntartása
  • ipari parkok fenntartása
  • villakertek fenntartása
  • külterületek fenntartása
  • autópályák zöldfelületeinek fenntartása


A szerződések megkötése után éves technológiai terv alapján dolgozunk, figyelembe véve megrendelőink külön igényeit is. A zöldfelületek fenntartásának legnagyobb feladata a gyep gondozása, ezen belül is a fűnyírás. Ezt a munkát a legújabb konstrukciójú, nagy vágószélességű, önjáró, fűgyűjtős gépeinkkel végezzük, így a kaszálás után rendezett területet adunk át a megrendelőinknek.

Külterjes területek karbantartására alkalmas gépeink extrém magasságú növényzet kaszálására is megfelelnek. A kaszálék és egyéb zöldhulladék összegyűjtés után saját komposztálónkban kerül elhelyezésre, ahol földkeverékünk egyik alkotóelemét állítjuk elő belőle.

A gyors és hatékony munkavégzéshez hozzájárul, hogy saját szállító járműveinkkel juttatjuk a munka helyszínére fűnyíró gépeinket és a kezelő személyzetet. Több brigád is kialakításra került, így lehetőségünk van egy időben több helyszínen is feladataink maradéktalan ellátására.

A parkfenntartási munkákat nagy szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársak irányítják, szakirányú felsőkokú végzettségük, valaminta sok éves gyakorlat garantálja szolgáltatásunk magas színvonalú teljesítését.
A feladatok végrehajtásában régi, megbízható szakmunkások vesznek részt, akik a Garden Kft.-nél folyó szakmai továbbképzések keretén belül folyamatosan bővítik tudásukat.

A parkfenntartási ágazat elérhetősége:

Lilik Judit - ágazatvezető: (06 30) 330 3104

Kapcsolodó cikkek:


Garden Kft.: 1214 Budapest,
II. Rákóczi F. út 324.

telefon:
06 1 277 9535
e-mail:
gardenkft@gardenkft.hu